På gång

April 2014

ÖstgötadrällEtt av vårens uppdrag är färdigt och på plats!

En privat beställning av en ullmatta och ett handvävt tyg till stolar och en soffa (som vi klätt om). Tyget är inspirerat av gamla östgöta-drällar och vävt med lin och ull. Vi vill göra mer sånt!

ÖstgötadrällÖstgötadrällMatta

Kormatta invigd

Enskede Kyrka

Kormattan til Enskede Kyrka invigdes söndagen den 1:a advent inför en fullsatt kyrka.

Klara och Emelie presenterade efter gudstjänsten mattans tillblivelse- tankar och idéer kring formgivning och berättade om vävningsprocessen. Fler bilder finns under ”PORTFOLIO”!

Oktober 2013

Lambi-lammet besöker ”vår” fyra meter långa apa. Se reklamfilmen här!

Arbete i full gång med kormatta till Enskede Kyrka

houseofK houseofK

Vi har fått den fina uppgiften att formge och väva kormattan till Enskede kyrka som totalrenoverades förra året. Medarbetare i detta gedigna arbete är Emelie Kampmann och Jessica Ljung.

April 2013 -jättekoffert på turné!

I samarbete med Attributverket syr house of K och Jessica Ljung banderoll till Brothers turnerande jättekoffert. Se hur kofferten blev till och vårt arbete i närbild här: http://suitcasestore.brothers.se/

Oktober 2012

Vi har flyttat in i större, finare och bättre ateljé, fortfarande i Årsta! Ny adress är: Tämnarvägen 34, 120 53 Årsta. Välkommen förbi!

Juni 2012, båtsoffor på gång!

Tillsammans med Rönngårdens Hantverk & Design AB har vi ritat och tillverkat soffor till en 80-tals yacht som genomgår en totalrenovering.

Förutom sofforna ansvarar vi för det övergripande textila arbetet till båten, både vad det gäller formgivning som sömnad.

Retro på meter- nytt försök!

Missa inte försäljning av retrotyger från -60, -70 och -80 talet, lördag 28 april kl 11-16. Denna gång i Årsta Teaterfoajé, Årsta torg. Välkommen!

Hitta hit!

Se tygerna på facebook; sök på ”retro på meter”.

flaggspel

Bredbandsbolaget julreklam 2011!

Bredbandsbolaget Se bredbandsbolagets tomte vars dräkt house of K tillverkat.

På TV just nu. Missa inte den!

Se filmen här!